Vakantieparken

St. Pierre

Bungalowpark St. Pierre in Zeeland  is een rustig gelegen kleinschalig bungalowpark met veel groen en open ruimtes, direct aan de voet van de duinen van Nieuwvliet Bad,op loopafstand van strand en zee (ong 150 meter).

Bekijk St. Pierre

Le Rivage

Bungalowpark Le Rivage ligt vlakbij het strand en de noordzee (ong. 700m) van Nieuwvliet-Bad in Zeeland. Op het park bevindt zich een café-restaurant en diverse speelweides.

Bekijk Le Rivage

De Vlier

Bungalowpark de Vlier in Nieuwvliet Bad is gelegen op ongeveer 3 minuten lopen van het strand en de Noordzee

Bekijk De Vlier

Omgeving Nieuwvliet

In de directe omgeving van het dorp Nieuwvliet bieden wij verschillende woningen aan in en rond het dorp. Het strand en de Noordzee bevinden zich op ongeveer 3 km van het dorp.

Bekijk Omgeving Nieuwvliet

Chaletpark Paarlhof

Rustig gelegen chaletpark middenin nieuw aangelegde recreatienatuur. Prachtige wandel- en fietsmogelijkheden direct als u het park uitgaat. Chaletpark de Paarlhof is gelegen op wandelafstand van zee en strand (ong. 600 m), in Groede tussen Breskens en Nieuwvliet.  

Bekijk Chaletpark Paarlhof

Het Gemaal

Bungalowpark Het Gemaal in Nieuwvliet Bad is een kleinschalig  en rustig gelegen Bungalowpark aan de voet van Natuurgebied "de verdronken Zwarte Polder". Het mooie zandstrand bereikt u over een houten vlonder door het natuurgebied en is vlakbij, ong. 5 minuten wandelen.De bungalows op dit park zijn allemaal gelijkvloers en kenmerken zich door de grote kavels en dus grote ...

Bekijk Het Gemaal

Breskens

In het gezellige dorp Breskens zijn diverse faciliteiten te vinden, bevindt u zich vlak bij het strand en diverse strandpaviljoens, en kunt u een kijkje gaan nemen in de vissershaven en de jachthaven:

Bekijk Breskens

Paardenwereld

Op deze leuke boerderijcamping waar men echte trekpaarden fokt en ook melkt is van alles te beleven. Er zijn hier 4 luxe chalets beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen. Een type met 2 slaapkamers voor max 4 personen en een type voor 6 personen. Ben je avontuulijker dan dat? Je kunt dan ook een heuse (luxe) safaritent huren op deze paarden boerderij.  

Bekijk Paardenwereld

Strandcabines

Vanaf juni 2016 bieden wij u ook strandcabines aan op het strand van Nieuwvliet. Deze ruime cabines van 2x2 meter kunnen prachtig dienen als dagverblijf op het strand. Er is ruimschoots lichtinval door glazen deuren en extra ruiten die het ook mogelijk maken bij minder mooi weer en met de deuren dicht van het strand te kunnen genieten. In de strandcabine is een lounge-bank geplaatst (1.60m ...

Bekijk Strandcabines

Wij zijn anders!

****

PRIJSGARANTIE

Alle kosten inclusief, dus geen verrassingen!

Blauwe VlagSchone & veilige stranden
Vroegboekkorting TIPS voor uw vakantie