Terug naar zoekresultaten

Paardenwereld

Op deze leuke boerderijcamping waar men echte trekpaarden fokt en ook melkt is van alles te beleven. Er zijn hier 4 luxe chalets beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen. Een type met 2 slaapkamers voor max 4 personen en een type voor 6 personen. Ben je avontuulijker dan dat? Je kunt dan ook een heuse (luxe) safaritent huren op deze ...

Op deze leuke boerderijcamping waar men echte trekpaarden fokt en ook melkt is van alles te beleven.

 

Er zijn hier 4 luxe chalets beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen. Een type met 2 slaapkamers voor max 4 personen en een type voor 6 personen. Ben je avontuulijker dan dat? Je kunt dan ook een heuse (luxe) safaritent huren op deze paarden boerderij.


 

Op deze boerderij is van alles te beleven en er zijn vooral activiteiten waarbij de prachtige en rustige trekpaarden centraal staan. Daarnaast zijn er elke morgen verse broodjes verkrijgbaar of zelfs een ontbijtmandje.

 


Vlakbij deze boerderij ligt een heuse en uitgebreide 18 holes golfbaan (ong. 600 meter) en op mooie dagen bent u snel op het strand. De afstand tot het strand bedraagt ongeveer 9 km.

Bekijk alle vakantiewoningen van dit park

Wij zijn anders!

****

PRIJSGARANTIE

Alle kosten inclusief, dus geen verrassingen!

Blauwe VlagSchone & veilige stranden
Vroegboekkorting TIPS voor uw vakantie