Pharos Residences Breskens

Ontdek Pharos Residences  Breskens

De luxe appartementen van Pharos Recidences bevinden zich tussen het strand, de Noordzee, de Schelde en het (jacht)haventje van Breskens. Ieder appartement heeft een ander uitzicht wat nooit zal vervelen. Niet alleen het strand en de zee zijn dichtbij, ook het gezellige Spuiplein met de diverse (vis)restaurants en winkeltjes in het centrum van Breskens is op loopafstand. 

Bekijk Pharos Residences Bekijk Pharos Residences

Faciliteiten in de buurt van Pharos Breskens

Pharos Residences bestaat uit 3 gebouwen, Pharos I, II en III. Vanuit de appartementen zijn er diverse faciliteiten op loopafstand te vinden
 

  • Supermarkt & diverse winkeltjes
  • Restaurants, pasticceria, bakker, ijssalons & cafetaria
  • Fietsverhuur
Pharos Breskens
Luxe appartementen met zeezicht

Bekijk de verschillende type appartementen

van Pharos Breskens

Pharos Dunes

Door de unieke ligging aan zee, het gezellige centrum van Breskens met een ruime keus aan restaurants om de hoek en de (jacht)haven op enkele wandelminuten afstand, zijn deze luxe appartementen de plek om van een heerlijke vakantie aan zee te genieten!

Bekijk Woning

Pharos Ocean

De appartementen van type Ocean zijn ruim luxe hoekappartementen (135m2) met een groot terras wat rondom het appartement loopt. Vanaf het terras en vanauit het appartement kunt u genieten van het prachtige zeezicht Type Ocean is voor maximaal zes personen geschikt.

Bekijk Woning

Pharos Pearl

Moderne nieuwbouw appartementen op een unieke locatie, waar u zeker kunt genieten van uw vakantie in Zeeland. Het appartement voor maximaal 4 personen bevindt zich aan de zijde van de Jachthaven en de Schelde.

Bekijk Woning
Bekijk Pharos Residences Bekijk Pharos Residences