Pharos Residences Breskens

Ontdek Pharos Residences  Breskens

De luxe appartementen van Pharos Recidences bevinden zich tussen het strand, de Noordzee, de Schelde en het (jacht)haventje van Breskens. Ieder appartement heeft een ander uitzicht wat nooit zal vervelen. Niet alleen het strand en de zee zijn dichtbij, ook het gezellige Spuiplein met de diverse (vis)restaurants en winkeltjes in het centrum van Breskens is op loopafstand. 

Bekijk Pharos Residences Bekijk Pharos Residences

Faciliteiten in de buurt van Pharos Breskens

Pharos Residences bestaat uit 3 gebouwen, Pharos I, II en III. Vanuit de appartementen zijn er diverse faciliteiten op loopafstand te vinden
 

  • Supermarkt & diverse winkeltjes
  • Restaurants, pasticceria, bakker, ijssalons & cafetaria
  • Fietsverhuur
Pharos Breskens
Luxe appartementen met zeezicht

Bekijk de verschillende type appartementen

van Pharos Breskens

Pharos Ocean

De appartementen van type Ocean zijn ruim luxe hoekappartementen (135m2) met een groot terras wat rondom het appartement loopt. Vanaf het terras en vanauit het appartement kunt u genieten van het prachtige zeezicht Type Ocean is voor maximaal zes personen geschikt.

Bekijk Woning

Pharos Pearl

Moderne nieuwbouw appartementen op een unieke locatie, waar u zeker kunt genieten van uw vakantie in Zeeland. Het appartement voor maximaal 4 personen bevindt zich aan de zijde van de Jachthaven en de Schelde.

Bekijk Woning

Schorrebloem 31*

Vakantieappartement gelegen op Bungalowpark St. Pierre, op loopafstand van zee en strand (ongeveer 100 m). Het appartement is gelegen op de begane grond.

Bekijk Woning
Bekijk Pharos Residences Bekijk Pharos Residences