Chaletpark Paarlhof

Ontdek Chaletpark Paarlhof

Rustig gelegen chaletpark middenin nieuw aangelegde recreatienatuur. Prachtige wandel- en fietsmogelijkheden direct als u het park uitgaat. Chaletpark de Paarlhof is gelegen op wandelafstand van zee en strand (ong. 600 m), in Groede tussen Breskens en Nieuwvliet.

Bekijk vakantiewoningen op dit park Bekijk vakantiewoningen

Faciliteiten op Chaletpark Paarlhof

Chaletpark Paarlhof is kleinschalig en rustig en biedt zelf weinig tot geen faciliteiten. Wel kunt u gebruikmaken van de diverse faciliteiten op de naastgelegen camping.
 

  • Speeltuintjes op naastgelegen camping
  • Restaurant & cafetaria op naastgelegen camping
  • Zomersupermarkt op naastgelegen camping

Chalets in de spotlight

Paarlhof 7

Vrijstaande luxe vakantiechalet gelegen in Buitenplaats De Paarlhof, vlakbij het strand en de noordzee (ong. 800m) van Groede-Bad. Grenzend aan dit park ligt een camping met voorzieningen zoals een restaurant, supermarkt en snackbar.

Bekijk Woning

Paarlhof 54

Vrijstaande luxe vakantiechalet gelegen in Buitenplaats De Paarlhof in Groede-Bad. Dit chalet ligt vlakbij het prachtige zandstrand van Groede (ong. 800 meter) en van hieruit wandelt u zo het natuurgebied "de Groese Polders"in. Ook een prima uitvalslocatie om West Zeeuws Vlaanderen en het nabij gelegen Belgisch Vlaanderen op de fiets te ontdekken. Grenzend aan dit park ligt een camping met voorzieningen zoals een restaurant, supermarkt en snackbar.

Bekijk Woning
Bekijk vakantiewoningen op dit park Bekijk vakantiewoningen