Chaletpark Paarlhof

Ontdek Chaletpark Paarlhof

Rustig gelegen chaletpark middenin nieuw aangelegde recreatienatuur. Prachtige wandel- en fietsmogelijkheden direct als u het park uitgaat. Chaletpark de Paarlhof is gelegen op wandelafstand van zee en strand (ong. 600 m), in Groede tussen Breskens en Nieuwvliet.

Bekijk vakantiewoningen op dit park Bekijk vakantiewoningen

Faciliteiten op Chaletpark Paarlhof

Chaletpark Paarlhof is kleinschalig en rustig en biedt zelf weinig tot geen faciliteiten. Wel kunt u gebruikmaken van de diverse faciliteiten op de naastgelegen camping.
 

  • Speeltuintjes op naastgelegen camping
  • Restaurant & cafetaria op naastgelegen camping
  • Zomersupermarkt op naastgelegen camping

Chalets in de spotlight

Lepelblad 36

Geschakelde vakantiewoning gelegen in Bungalowpark St. Pierre, vlakbij het strand en de noordzee (ong. 150 m) en vlakbij de winkeltjes.

Bekijk Woning

Heggerank 13

Prachtige vakantiewoning rustig gelegen op Bungalowpark St. Pierre in Nieuwvliet-Bad. Dit vakantiehuis ligt op ong. 200 meter van het strand en Noordzee. Op het bungalowpark is een kleine speeltuin, een parkreceptie, bakkerswinkel en fietsverhuur. In de directe omgeving zijn verschillende leuke restaurants en strandpaviljoens.

Bekijk Woning

Heggerank 15C

Geschakelde vakantiewoning gelegen in Bungalowpark St. Pierre, vlakbij het strand en de Noordzee (ong. 150 m) en vlakbij de winkeltjes.

Bekijk Woning
Bekijk vakantiewoningen op dit park Bekijk vakantiewoningen