De leukste activiteiten
aan de Zeeuwse kust

zoek & boek

activiteiten in de omgeving

Speel en infopark Groede Podium

Verrassend groen speel- en infopark direct achter de kust in de Groese Polders. Op de speelkubussen en de klimtorens, in het labyrint en de waterspeeltuin raak je nooit uitgespeeld!

Short Golf

De baan voor zowel de beginnende, recreatieve als gevorderde golfer! De shortgolfbaan is gelegen aan de entree van de volop in ontwikkeling zijnde badplaats “Cadzand-Bad”.

Beachactiviteiten op Moio Beach

Het fraaie zandstrand van Cadzand-Bad vormt het decor voor de activiteiten van Moio Beach. Ons aanbod maakt het mogelijk om dit op je eigen manier inspanning en ontspanning te combineren aan het strand in Zeeuws-Vlaanderen.

Leuke buitenactiviteiten op de Boerenhoeve

Bij Boerenhoeve Nieuwvliet kan je rustig kamperen maar ook sportieve avonturen beleven. Er is een in- en outdoorcentrum waar je bijna het hele jaar zowel buiten- als binnen activiteiten, variërend van sportief tot pure gezelligheid, onder professionele begeleiding kan boeken.

Manege Hippo d'or

Manege Hippo d’or Voor ponystappen, een mooie rit op het strand of door de polder kunt u terecht bij manege Hippo d’or

Speelboederij Pierewiet

Bij Speelboerderij Pierewiet kun je knutselen, de dieren bezoeken, skelteren, klimmen in onze binnenspeeltuin of ravotten in ons grote buitenspeeltuin.

Een dagje op het water met De Festijn

Leuke en leerzame rondvaart over de Westerschelde op zoek naar de Zeehondjes of kom sportvissen op het schip “De Festijn”.

Bezoekje aan het Valkeniershof in IJzendijke

Een Roofvogeldemonstratie in de Valkeniershof is een intense en educatieve beleving voor jong en oud.

De Struisvogelboerderij in Heille

Deze unieke struisvogelboerderij is sinds 1997 te bezoeken, een attractie die niet meer is weg te denken in Sluis. Er is dan ook heel wat te beleven en ook te zien!

Diverse activiteiten op paardenmelkerij Trekpaardenwereld in Oostburg

Boerencamping de Paardenwei “Hoeve toerisme in de ruimste zin”. Met voor de liefhebbers heel veel pony en paardenplezier.