De leukste activiteiten
aan de Zeeuwse kust

zoek & boek

activiteiten in de omgeving

Speel en infopark Groede Podium

Verrassend groen speel- en infopark direct achter de kust in de Groese Polders. Op de speelkubussen en de klimtorens, in het labyrint en de waterspeeltuin raak je nooit uitgespeeld!

Short Golf

De baan voor zowel de beginnende, recreatieve als gevorderde golfer! De shortgolfbaan is gelegen aan de entree van de volop in ontwikkeling zijnde badplaats “Cadzand-Bad”.

Beachactiviteiten op Moio Beach

Het fraaie zandstrand van Cadzand-Bad vormt het decor voor de activiteiten van Moio Beach. Ons aanbod maakt het mogelijk om dit op je eigen manier inspanning en ontspanning te combineren aan het strand in Zeeuws-Vlaanderen.

Leuke buitenactiviteiten op de Boerenhoeve

Bij Boerenhoeve Nieuwvliet kan je veel sportieve avonturen beleven. Er is een in- en outdoorcentrum waar je bijna het hele jaar zowel buiten- als binnen activiteiten, variërend van sportief tot pure gezelligheid, onder professionele begeleiding kan boeken.

Speelboederij Pierewiet

Bij Speelboerderij Pierewiet kun je knutselen, de dieren bezoeken, skelteren, klimmen in onze binnenspeeltuin of ravotten in ons grote buitenspeeltuin.

Een dagje op het water met De Festijn

Leuke en leerzame rondvaart over de Westerschelde op zoek naar de Zeehondjes of kom sportvissen op het schip “De Festijn”.

Bezoekje aan het Valkeniershof in IJzendijke

Een Roofvogeldemonstratie in de Valkeniershof is een bijzondere en educatieve beleving voor jong en oud.

De Struisvogelboerderij in Heille

Van ei tot kuiken en volwassen struisvogel! Op de struisvogelboerderij zie je alle fasen van het leven van de struisvogel. Hier kom je echt alles te weten over deze imposante vogels!

Diverse activiteiten op paardenmelkerij Trekpaardenwereld in Oostburg

Voor de liefhebbers heel veel pony en paardenplezier.