Eten & drinken aan de Zeeuwse kust

zoek & boek

Eten & Drinken

in de omgeving

Theetuin Nieuwe Haven

Gezellige Theetuin in Schoondijke welke van het voorjaar tot het najaar de vrijdag en zaterdag geopend is van 11.00 tot 17.30 uur. Bij mooi weer kunt u buiten genieten van de mooie plekjes in de tuin. Ook bij minder weer kunt u bij ons terecht in de veranda of in de sfeervol ingerichte schuur.

Theetuin in de Morelleput

Op een prachtig plekje in de polders van Nieuwvliet vindt je het prachtige landgoed ''in de Morelleput''. Wanneer u op fietsroute bent dé ideale stopplek, met eigengemaakte taarten, verse sappen en koffie. Ook voor ontbijt en lunch kunt u hier terecht!

Longhorn farm, hamburger drive in

Op een prachtige locatie in het Belgische Sint-Laureins, met hartstikke vriendelijke uitbaters vindt u deze hamburger Drive in.

Kromme Watergang in Hoofdplaat

Dit restaurant met bijzondere kamers ligt vlak achter de dijk van de Schelde. Een luxe restaurant voor een chique avondje uit.

Spetters in Breskens

Dit gastronomische restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van het pand aan de jachthaven in Breskens. Naast geweldig eten, geniet je hier dus ook van een uniek uitzicht over de jachthaven en de Westerschelde.

Breskens aan zee in Breskens

Breskens aan Zee, afgekort BAZ, is hét strandpaviljoen bij uitstek in Breskens, waar je doordeweeks, of op een luie zondag kan komen genieten van het prachtig uitzicht, vergezeld met een hapje en een drankje.

’t Halve Maentje in Breskens

Als je zoekt naar een gezellig strandpaviljoen, ben je in Breskens aan het juiste adres. Geniet van het mooiste uitzicht met een heerlijk gerecht en drankje.

Loods Tien in Breskens

Vakanties beginnen bij Loods Tien met het mooie uitzicht op de skyline van Vlissingen, de vuurturen van Breskens en de voorbijvarende schepen.

Strand Ruig in Cadzand-Bad

Voor een hapje en drankje aan het strand van Cadzand ben je bij Strand Ruig aan het juiste adres! Geniet van het mooie uitzicht, de gezellige sfeer en het vriendelijke personeel.

Moio in Cadzand-Bad

Genieten op het terras van Moio Beach van heerlijke gerechten en dranken, en de zo gewaardeerde, relaxte strandsfeer.

Woest 17 in Nieuwvliet-Bad

Op het mooie strand van Nieuwvliet, vlakbij natuurgebied De Zwarte Polder vind je dit mooie strandpaviljoen waar je terecht kunt voor een drankje, een hapje tussendoor of een uitgebreid diner.

Strandpaviljoen 19 in Nieuwvliet-Bad

Voor elk wat wils; kleine gerechtjes, Paviljoen 19 klassiekers, tapas, maar ook exclusieve gerechten. En natuurlijk met een fantastisch uitzicht over het strand en de zee!

De Zeeuwse kust in Nieuwvliet-Bad

Een gezellig restaurant op loopafstand van het strand te Nieuwvliet. Geniet van heerlijke gerechten, gemaakt van verse streekproducten.

De 5 Weeghen in Nieuwvliet

Tussen Nieuwvliet dorp en Nieuwvliet-bad bevindt zich een vijfsprong aan wegen, genaamd de 5 Weeghen. In het gelijknamige familierestaurant met grote speeltuin waar je kan genieten van een hapje en een drankje.