Vakantiewoningen Breskens

Ontdek onze vakantiewoningen in  Breskens

In het gezellige dorp Breskens zijn diverse faciliteiten te vinden, bevindt u zich vlak bij het strand en diverse strandpaviljoens, en kunt u een kijkje gaan nemen in de vissershaven en de jachthaven.

Bekijk vakantiewoningen op dit park Bekijk vakantiewoningen

Faciliteiten in Breskens

In en om Breskens vindt u onder andere de volgende faciliteiten:

 

  • 2 grote supermarkten
  • Diverse winkeltjes
  • Fietsverhuur
  • De visafslag
  • Visserijmuseum
  • Overdekt zwembad
  • Speeltuin en midgetgolfbaan (de Afslag)
  • Diverse restaurants

vakantiewoningen in de spotlight

Schorrebloem 45

Appartement gelegen op Bungalowpark St. Pierre, op loopafstand van zee en strand (ong. 100 m) Het appartement is gelegen op de eerste verdieping met balkon op het zuiden en beschikt over een eigen parkeerplaats.

Bekijk Woning

Weijkmanlaan 1

Ruim hoekappartement/woning op de begane grond gelegen in het dorp Breskens, vlakbij het strand en de noordzee (ong. 700m) van Breskens. In het dorp Breskens zijn er o.a. 2 grote supermarkten (Jumbo en Plus) en een fietsverhuur, een artsenpraktijk en apotheek en verschillende andere winkels. Verder zijn er in het dorp en in de haven veel (vis-)restaurants aanwezig.

Bekijk Woning

Port Scaldis 1-02

Appartement met indrukwekkend zeezicht!

Bekijk Woning

Wapen van Breskens 305

Luxueus appartement op de 3e verdieping van het Wapen van Breskens met een prachtig uitzicht over de haven van Breskens en verderop de Westerschelde. Winkels, restaurants en supermarkt vlakbij op loopafstand, en voor een vers visje hoeft u enkel de dijk over te wandelen! Ook het strand van Breskens is vlakbij (loopafstand ong. 200 meter) met een mooi strandpaviljoen.

Bekijk Woning

Fort Imperial 202

Luxe en modern appartement met een prachtig uitzicht over de haven van Breskens en gelegen op een perfecte locatie in het centrum van Breskens op minder dan 100 meter van het strand. De supermarkt en de verschillende restaurants van het befaamde Spuiplein in Breskens liggen vlakbij op slechts 75 meter wandelafstand.

Bekijk Woning
Bekijk vakantiewoningen op dit park Bekijk vakantiewoningen