• Lijst
  • Kaart

Alle accommodaties

128 accommodaties

Filter resultaten

Type
Overige
Algemeen
Woonkamer
Keuken
Slaapkamer
Tuin

Schorrebloem 9

St. Pierre

Appartement gelegen op Bungalowpark St. Pierre, op loopafstand van zee en strand (ong. 100 m). Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een eigen parkeerplaats.

5
2
Nieuwvliet

Schorrebloem 4

St. Pierre

Dit ruime en dubbele appartement op de eerste etage vindt u aan de ingang van Bungalowpark St.Pierre. Oorspronkelijk waren dit 2 aparte appartementen maar de huidige eigenaar heeft deze twee samengevoegd tot een modern en ruim vakantieappartement.

6
Nieuwvliet

Zeeuwse rust

Nieuwvliet

Dit leuke en gezellige houten guesthouse staat achter in de ruime tuin bij de eigenaar. Het heeft een eigen toegang door de tuin en de tuin en het zwembad zijn mee te gebruiken.

4
Nieuwvliet

Lepelblad 49

St. Pierre

Zeer fraaie uitgebouwde vakantiewoning ( hoekwoning) met 3 buiten terrassen en een eigen jeu- de- boule- baan, uitzicht op de duinen. Gelegen direct achter het duin, op loopafstand van duinopgang en vlakbij de strandpaviljoens en strandhuisjes.

6
Nieuwvliet

Studio B

Breskens

Leuke studio op de begane grond in het centrum van Breskens. U loopt vanuit de studio meteen het gezellige Spuiplein op met diverse terrasjes, restaurants, winkels en een supermarkt. Maar ook het strand (300m) en de vissershaven (200m) zijn vlakbij. Breskens is een levendig visserdorp met een kleine vissersvloot en een eigen jachthaven met luxe zeil- en motorjachten.

2
Breskens

Prachtig nieuwbouw appartment met veel ruimte en een mooi uitzicht op Breskens en de haven. Dit luxe appartement met Zeezicht is geschikt voor max 2 personen en heeft een slaapkamer.

2
Breskens

Heggerank 36

St. Pierre

Geschakelde vakantiewoning gelegen in Bungalowpark St. Pierre, vlakbij het strand en de Noordzee (ong. 150 m). Heggerank 50 ligt dichtbij de speeltuin en het kleine centrum van het park met bakkerswinkel en fietsverhuur.

4
Nieuwvliet

Charmant en modern nieuwbouw appartement gelegen op een perfecte locatie in het centrum van Breskens vlakbij het strand. Dit appartement heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor max 4 personen. De supermarkt en de verschillende restaurants van het befaamde Spuiplein in Breskens liggen vlakbij op slechts 75 meter wandelafstand.

4
Breskens

Zoeken op kaart

Filter resultaten

Type
Overige
Algemeen
Woonkamer
Keuken
Slaapkamer
Tuin

Vakantiewoningen Zeeuws-Vlaanderen

Keuze uit meer dan 120 comfortabele vakantiewoningen aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen.

 

De mooiste vakantiewoningen in Zeeland

 

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Zeeland? Dan bent u aan het juiste adres bij Nieuwvliet Vakantiewoningen! Nieuwvliet Vakantiewoningen biedt ruim 120 mooie vakantiewoningen aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. De vakantiewoningen zijn gelegen in het zuidelijkste gedeelte van de provincie Zeeland, die direct grenst aan België.

 

In de omgeving zijn diverse leuke activiteiten te ondernemen.