• Lijst
  • Kaart

Alle accommodaties

123 accommodaties

Filter resultaten

Type
Tuin
Overige
Algemeen
Woonkamer
Keuken
Sanitair
Slaapkamer

Prachtig nieuwbouw appartment met veel ruimte en een mooi uitzicht op Breskens en de haven. Dit luxe appartement met Zeezicht is geschikt voor max 2 personen en heeft een slaapkamer.

2
Breskens

Heggerank 36*

St. Pierre

Geschakelde vakantiewoning gelegen in Bungalowpark St. Pierre, vlakbij het strand en de Noordzee (ong. 150 m). Heggerank 50 ligt dichtbij de speeltuin en het kleine centrum van het park met bakkerswinkel en fietsverhuur.

7.9
4
Nieuwvliet

Charmant en modern nieuwbouw appartement gelegen op een perfecte locatie in het centrum van Breskens vlakbij het strand. Dit appartement heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor max 4 personen. De supermarkt en de verschillende restaurants van het befaamde Spuiplein in Breskens liggen vlakbij op slechts 75 meter wandelafstand.

9
4
Breskens

Zoeken op kaart

Filter resultaten

Type
Tuin
Overige
Algemeen
Woonkamer
Keuken
Sanitair
Slaapkamer

Vakantiewoningen Zeeuws-Vlaanderen

Keuze uit meer dan 120 comfortabele vakantiewoningen aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen.

 

De mooiste vakantiewoningen in Zeeland

 

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Zeeland? Dan bent u aan het juiste adres bij Nieuwvliet Vakantiewoningen! Nieuwvliet Vakantiewoningen biedt ruim 120 mooie vakantiewoningen aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. De vakantiewoningen zijn gelegen in het zuidelijkste gedeelte van de provincie Zeeland, die direct grenst aan België.

 

In de omgeving zijn diverse leuke activiteiten te ondernemen.