• Lijst
  • Kaart

Breskens

6 accommodaties

Filter resultaten

Type
Algemeen
Overige
Woonkamer
Keuken
Sanitair
Slaapkamer
Tuin

Ruim hoekappartement/woning op de begane grond gelegen in het dorp Breskens, vlakbij het strand en de noordzee (ong. 700m) van Breskens. In het dorp Breskens zijn er o.a. 2 grote supermarkten (Jumbo en Plus) en een fietsverhuur, een artsenpraktijk en apotheek en verschillende andere winkels. Verder zijn er in het dorp en in de haven veel (vis-)restaurants aanwezig.

7.2
3
Breskens

Luxe nieuwbouw appartement voor maximaal 4 personen gelegen in het centrum van Breskens. Vanuit het appartement staat u in een paar minuten op het strand maar ook bij diverse (vis-) restaurants en de winkels op het Spuiplen.

4
Breskens

Ruime vrijstaande vakantiebungalow gelegen in Bungalowpark Scheldeveste, vlakbij het strand en de noordzee (ong. 700m) van Breskens. Op het park bevindt zich een overdekte zwembad (tegen vergoeding), grote tennis-/sporthal met café en een speelweide. In het dorp Breskens zijn er o.a. 2 grote supermarkten (Jumbo en Plus) en een fietsverhuur. Verder zijn er in het dorp en in de haven veel (vis-)restaurants aanwezig.

8.4
6
2
Breskens

Studio B

Breskens

Leuke studio op de begane grond in het centrum van Breskens. U loopt vanuit de studio meteen het gezellige Spuiplein op met diverse terrasjes, restaurants, winkels en een supermarkt. Maar ook het strand (300m) en de vissershaven (200m) zijn vlakbij. Breskens is een levendig visserdorp met een kleine vissersvloot en een eigen jachthaven met luxe zeil- en motorjachten.

8.9
2
Breskens

Prachtig nieuwbouw appartment met veel ruimte en een mooi uitzicht op Breskens, de Schelde en de haven. Dit appartement in het centrum van Breskens is geschikt voor max 2 personen.

2
Breskens

Modern nieuwbouw appartement voor maximaal 4 personen gelegen in het centrum van Breskens. Vanuit het appartement staat u in een paar minuten op het strand maar ook bij diverse (vis-) restaurants en de winkels.

9
4
Breskens

Zoeken op kaart

Filter resultaten

Type
Tuin
Overige
Algemeen
Woonkamer
Keuken
Sanitair
Slaapkamer