• Lijst
  • Kaart

Breskens

6 accommodaties

Filter resultaten

Type
Algemeen
Overige
Woonkamer
Keuken
Sanitair
Slaapkamer
Tuin

Ruim hoekappartement/woning op de begane grond gelegen in het dorp Breskens, vlakbij het strand en de noordzee (ong. 700m) van Breskens. In het dorp Breskens zijn er o.a. 2 grote supermarkten (Jumbo en Plus) en een fietsverhuur, een artsenpraktijk en apotheek en verschillende andere winkels. Verder zijn er in het dorp en in de haven veel (vis-)restaurants aanwezig.

7.2
3
Breskens

Luxe en modern appartement met een prachtig uitzicht over de haven van Breskens en gelegen op een perfecte locatie in het centrum van Breskens op minder dan 100 meter van het strand. De supermarkt en de verschillende restaurants van het befaamde Spuiplein in Breskens liggen vlakbij op slechts 75 meter wandelafstand.

4
Breskens

Ruime vrijstaande vakantiebungalow gelegen in Bungalowpark Scheldeveste, vlakbij het strand en de noordzee (ong. 700m) van Breskens. Op het park bevindt zich een overdekte zwembad (tegen vergoeding), grote tennis-/sporthal met café en een speelweide. In het dorp Breskens zijn er o.a. 2 grote supermarkten (Jumbo en Plus) en een fietsverhuur. Verder zijn er in het dorp en in de haven veel (vis-)restaurants aanwezig.

8.4
6
2
Breskens

Studio B

Breskens

Leuke studio op de begane grond in het centrum van Breskens. U loopt vanuit de studio meteen het gezellige Spuiplein op met diverse terrasjes, restaurants, winkels en een supermarkt. Maar ook het strand (300m) en de vissershaven (200m) zijn vlakbij. Breskens is een levendig visserdorp met een kleine vissersvloot en een eigen jachthaven met luxe zeil- en motorjachten.

8.9
2
Breskens

Prachtig nieuwbouw appartment met veel ruimte en een mooi uitzicht op Breskens en de haven. Dit luxe appartement met Zeezicht is geschikt voor max 2 personen en heeft een slaapkamer.

2
Breskens

Charmant en modern nieuwbouw appartement gelegen op een perfecte locatie in het centrum van Breskens vlakbij het strand. Dit appartement heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor max 4 personen. De supermarkt en de verschillende restaurants van het befaamde Spuiplein in Breskens liggen vlakbij op slechts 75 meter wandelafstand.

9
4
Breskens

Zoeken op kaart

Filter resultaten

Type
Tuin
Overige
Algemeen
Woonkamer
Keuken
Sanitair
Slaapkamer