Een vakantiewoning in Nieuwvliet gezocht?

Gepubliceerd op 29 January 2020
Goed nieuws: er zijn mogelijkheden genoeg. De omgeving van de Zeeuwse badplaats Nieuwvliet kent een groot aanbod als het gaat om het vinden van een vakantiehuis. Van vakantiewoning op wandelafstand van de zee tot verhuur in het gezellige centrum van vissersdorp Breskens. De mogelijkheden en voordelen van vakantie in Nieuwvliet op een rij.

Vakantiewoning aan zee in Nieuwvliet Bad

Een heerlijk plekje voor de strandliefhebbers onder ons: een vakantiehuis in Nieuwvliet Bad. Deze rustige Zeeuwse badplaats kent verschillende bungalowparken, welke allemaal gelegen zijn op loopafstand van het strand en de Noordzee. 3 tot 10 minuten lopen en je staat met je voeten in het zand. Wat een gevoel van vrijheid! Bungalowpark Het Gemaal, Bungalowpark De Vlier, Bungalowpark Le Rivage en Bungalowpark St. Pierre bevinden zich allemaal op loopafstand van het strand van Nieuwvliet.

 

> Boek vakantiehuis Nieuwvliet Bad

 

Zon, zee én gezelligheid: vier vakantie in Breskens

Liever wat meer reuring om je heen? Wijk dan uit naar een vakantiehuis in het vissersdorpje nabij Nieuwvliet: Breskens. Dit dorp ligt vlakbij het strand en heeft een eigen vissershaven waar altijd iets te zien valt. Vanaf de haven loop je zo naar het centrum en hop je van restaurant, naar winkel, naar terras.

In ons aanbod vind je verschillende vakantiewoningen in Breskens. Van vakantiehuis middenin het centrum tot appartement met uitzicht over de haven van Breskens.

 

> Boek vakantiewoning Breskens

 

Huur een vakantiehuis in Nieuwvliet Dorp

Liever geen vakantiehuis op een vakantiepark? We bieden ook verschillende losse vakantiewoningen aan in de directe omgeving van Nieuwvliet. In het Nieuwvliet Dorp vind je onder andere een bakkertje, cafés en restaurants. Ook het strand is dichtbij en vergeet natuurgebied de Verdronken Zwarte Polder niet. Neem je fiets mee of huur een fiets en ontdek de natuurrijke omgeving.

 

> Boek vakantiewoning Nieuwvliet