Vakantiewoningen omgeving Nieuwvliet

Ontdek onze vakantiewoningen in omgeving Nieuwvliet

In de directe omgeving van het dorp Nieuwvliet bieden wij verschillende woningen aan in en rond het dorp. Het strand en de Noordzee bevinden zich op ongeveer 3 km van het dorp.

Bekijk vakantiewoningen op dit park Bekijk vakantiewoningen

Faciliteiten in Nieuwvliet

Faciliteiten in Nieuwvliet en omgeving:

 

  • Bakker
  • Cafe-restaurant
  • Zomersupermarkt
  • Fietsverhuur (park St. Pierre)
  • Manege
  • Strandpaviljoens
     

vakantiewoningen in de spotlight

Zeekraalstraat 32

Halfvrijstaande vakantiewoning nabij Bungalowpark De Vlier, ongeveer 5 minuten van het strand en noordzee.

Bekijk Woning

Sint Pieterstraat 6

Vrijstaande vakantiewoning gelegen in het dorp Nieuwvliet, vlakbij het strand en de noordzee (ong. 3 km). In het dorp is een bakker, een postagenschap en café-restaurant aanwezig.

Bekijk Woning

Sint Bavodijk 23

Deze gezellige dijkwoning ligt net aan de rand van Nieuwvliet op ongeveer 1,5 km van het prachtige zandstrand van Nieuwvliet. De woning beschikt over een zonnige en beschutte tuin en ligt goed bereikbaar aan de weg met apart fietspad naar de kust. Vlakbij is een Antiek en Curiosa winkel waar u ook uw dagelijkse krant koopt. Ook is het restaurant de Vijf Weeghen met een geweldige kinderspeeltuin op loopafstand (ong.75 m)bereikbaar. In het dorpje Nieuwvliet (ong. 1 km) is een bakkerswinkel en een fietsverhuur aanwezig. Deze woning is een fijne uitvalsbasis om West Zeeuws Vlaanderen (op de fiets) te ontdekken.

Bekijk Woning

Huis Bartels

Vrijstaande gezellige vakantiewoning aan de rand van het dorpje Nieuwvliet ongeveer 3 km van het strand. De woning heeft een ruime en zonnige tuin, heerlijk om in te vertoeven na een dagje strand, fietsen of een uitstapje in de omgeving. In Nieuwvliet is een bakker, een fietsverhuur en in en om het dorp zijn een aantal restaurants.

Bekijk Woning
Bekijk vakantiewoningen op dit park Bekijk vakantiewoningen