• Lijst
  • Kaart

Nieuwvliet

8 accommodaties

Filter resultaten

Algemeen
Type
Woonkamer
Keuken
Overige
Slaapkamer
Tuin

Halfvrijstaande vakantiewoning gelegen nabij Bungalowpark De Vlier, ongeveer 5 minuten van het strand en de noordzee.

9.5
6
2
Nieuwvliet

Halfvrijstaande moderne vakantiewoning met ruime omheinde tuin rustig gelegen nabij Bungalowpark De Vlier, ongeveer 5 minuten van het strand en de Noordzee.

9.2
6
Nieuwvliet

Halfvrijstaande vakantiewoning nabij Bungalowpark De Vlier, ongeveer 5 minuten van het strand en noordzee.

8.2
5
Nieuwvliet

Mosseldijk 5

Nieuwvliet

Vrijstaande polderwoning gelegen tussen het dorp Nieuwvliet en het strand en de noordzee (ong. 2 km). In het dorp Nieuwvliet (1 km) is een bakker, een postagenschap en café-restaurant aanwezig.

8.6
5
Nieuwvliet

Vrijstaande vakantiewoning gelegen in het dorp Nieuwvliet, vlakbij het strand en de noordzee (ong. 3 km). In het dorp is een bakker, een postagenschap en café-restaurant aanwezig.

7.7
6
2
Nieuwvliet

Deze gezellige dijkwoning ligt net aan de rand van Nieuwvliet op ongeveer 1,5 km van het prachtige zandstrand van Nieuwvliet. De woning beschikt over een zonnige en beschutte tuin met een eigen zwembad en ligt goed bereikbaar aan de weg met apart fietspad naar de kust.

4
Nieuwvliet

Huis Bartels

Nieuwvliet

Vrijstaande gezellige vakantiewoning aan de rand van het dorpje Nieuwvliet ongeveer 3 km van het strand. De woning heeft 3 slaapkamers en een ruime en zonnige tuin, heerlijk om in te vertoeven na een dagje strand, fietsen of een uitstapje in de omgeving. In Nieuwvliet is een bakker, een fietsverhuur en in en om het dorp zijn een aantal restaurants.

9.7
6
2
Nieuwvliet

Zeeuwse rust

Nieuwvliet

Dit leuke en gezellige houten guesthouse staat achter in de ruime tuin bij de eigenaar. Het heeft een eigen toegang door de tuin en de tuin en het zwembad zijn mee te gebruiken.

6.5
4
Nieuwvliet

Zoeken op kaart

Filter resultaten

Type
Overige
Algemeen
Woonkamer
Keuken
Slaapkamer
Tuin